Ystävyystarrat

Näiden tarrojen teemana on ystävyys, rakkaus ja elämänilo - nappaa mukaan hitusen väriä ja piristystä pimeään syksyyn! Pakkaus sisältää 2 kpl A6-kokoista tarra-arkkia, yhteensä 62 tarraa. Tarrat sopivat korttien tuunailuun, paketin päälle ja askarteluun. Suunniteltu ja painettu Suomessa.

4,90 €

Perheen viikkokalenteri

Viikkokalenteri helpottamaan perheen arkea, kalenterissa on oma repäistävä sivu jokaiselle viikolle vuodessa ja omat lokerot kuudelle perheen jäsenelle. Suunnitelkaa yhdessä perheen kesken viikon menot ja ruuhkavuosien kalenterirumba helpottuu kerta heitolla! Suunnittelu ja painatus Suomessa.

12,00 €

Satukortit

Pingviini, joka halusi lentää-satukortit toimivat lorupussin tavoin, lapsi voi vetää pakasta yhden kortin vaikka iltasaduksi. Tarinat ovat sopivan lyhyitä ja jokaisen lopussa on jokin sanoma tai opetus, josta voidaan keskustella yhdessä. Lyhyet eläintarinat käsittelevät suvaitsevaisuutta, kaveritaitoja, itsetuntoa ja muita tärkeitä teemoja. Yksi A6-kokoinen korttipakka sisältää 20 eläinsatukorttia, kätevä napata vaikka reissuun mukaan! Täysin kotimainen tuote,  suunniteltu ja painettu Suomessa.

15,90 €

Viidakkotarrat

Grrrr - villiä menoa näissä tarroissa! Villit eläinkuviot ja englanninkieliset pienet tekstit koristavat näitä tarroja. A6-kokoisessa tarra-arkissa on 35 pyöreää tarraa. Tarrat sopivat korttien tuunailuun, paketin päälle ja askarteluun. Suunniteltu ja painettu Suomessa.

2,60 €